Entrevista a Frederic Aparisi i presentació de “Fer Harca. Històries medievals valencianes” a Gandia

Estem extremadament contents amb el funcionament del llibre Fer Harca. Històries medievals valencianes. Ja s’han venut una primera edició i una reimpressió i acaba d’eixir una segona edició, amb la qual es passen amplament els 1.000 exemplars venuts, una xifra ben considerable dins del panorama literari en la nostra llengua. Si l’objectiu de la publicació en paper era donar una nova dimensió a la tasca de difusió de la història medieval que tractem de fer des del blog, pensem que ja s’ha aconseguit. Gràcies a vosaltres, evidentment, que heu demostrat que hi ha un interés molt viu pel nostre passat. I ens ho demostreu també en persona, en les presentacions físiques que fem del llibre, com la que va tindre lloc a la llibreria Ambra de Gandia el passat 20 de novembre, en la qual es va produir un excel·lent maridatge, mai millor dit, amb la gent del Celler de la Muntanya. El seu director, Juan Cascant, ens va mostrar i fer un tast del seu vi monovarietal de malvasia, Naturalment Dolç, una delicada i deliciosa raresa que enllaçava amb un dels articles del llibre, Dels mals no n’hi ha cap de bo. Només la malvasia, de Frederic Aparisi. Uns dies després el mateix Frederic, precisament, va ser entrevistat per la periodista Puri Naya en el magazín de TeleSafor 7 días, amb el resultat que podeu veure a continuació. Us deixem també algunes imatges de la presentació en Ambra i aprofitem per donar les gràcies a tots els que ens han acollit tan càlidament a la ciutat ducal, un ducat fundat precisament en 1399, durant la nostra edat mitjana. Ah, i us recordem que el pròxim divendres 19 de desembre a les 19:30 h. també farem una presentació a la llibreria Samaruc d’Algemesí, amb la presència de Josep Enric Estrela. Us esperem!

Vicent Baydal explica què és el Grup Harca i què ens va ajuntar, davant la severa mirada de Frederic Aparisi i l’editor Toni Sabater
Frederic Aparisi insisteix en la manca d’atenció que han rebut els ducs de Gandia que no pertanyen a la família Borja. L’editor continua amb la mirada severa
Una trentena de persones, assegudes i dretes, s’aplegaren en la llibreria Ambra de Gandia

Juan Cascant explica l’activitat del Celler de la Muntanya, inspirada en l’Economia del Bé Comú

El públic assistent disfruta del tast del vi de malvasia Naturalment Dolç, dirigit per Juan Cascant

El Grup Harca brinda amb el Celler de la Muntanya i Llibres de la Drassana en finalitzar la presentació. L’editor s’alegra un poquet

Signatura de Fer Harca per als verkamistes de Llibres de la Drassana i lectura de la revista Lletraferit en el sopar posterior en Casa Sanchis – La Tulipa