Presentació de “Fer Harca (2). Més històries medievals valencianes”

IMG_2316

El catedràtic Rafael Narbona i els tres membres del Grup Harca davant la torre de la muralla islàmica de Balansiya del segle XI

Coneixíem les bondats del restaurant Alma del Temple perquè les darreres assemblees harquianes havien tingut lloc entre els seus mantells. La bona atenció i, sobretot, l’entorn històric de l’edifici oferien el marc perfecte per a la presentació del Fer Harca (2). Més històries medievals valencianes. Per això vam suggerir a l’editorial Llibres de la Drassana de contactar amb el director del Caro Hotel, on s’ubica el restaurant, Santiago Mañez, que acceptà gustosament la proposta. I així va ser com el passat dilluns ens vam aplegar els tres membres del Grup Harca per a retrobar-nos amb els nostres lectors. Hi van acudir una trentena de persones disposades a escoltar la nostra nova proposta editorial. air max pas cher homme Certament hi havia gent activa a les xarxes a la qual per fi podíem posar rostre, perquè justament heus ací el més interessant: no coneixíem gairebé ningú. Ray Ban Goedkoop Això vol dir que en el Grup Harca seguim sumant, incorporant a gent a aquest projecte de divulgació de la nostra història. Per descomptat, també fa goig comptar amb la companyia dels amics de sempre, faltaria més.

.

IMG_2312

Una part dels assistents, poc abans de començar la presentació

De l’acte destacaríem la intervenció del presentador i prologuista del llibre, el catedràtic d’història medieval Rafael Narbona. kanken baratas i el piscolabis posterior, en finalitzar la presentació. Narbona féu un breu recorregut per la nostra etapa de formació i la satisfacció que sentia en veure que aquella anyada havia donat tan bon resultat. Asics Whizłer męskie Va ser bonic recordar dies, i nits, de seminaris i congressos. Després vam intervindre nosaltres, explicant els detalls del llibre, que podeu comprar ja en llibreries o des d’ací mateix. Nike Air Max 2016 Dames Roze No sabem si perquè la muralla del segle XI imposava una mica de respecte, però a la fi ningú es va llançar a fer cap pregunta. Això o és que havien sentit el so de les copes i estaven desitjosos de passar ja a l’àgape. I va ser llavors quan poguérem intercanviar algunes impressions amb els que havien acudit. Encara estiguérem una estona entre cerveses i vins parla que parlaràs. Mochilas Kanken No.2 Segurament això siga el millor de tot plegat, conéixer el país, conéixer la seua gent. Todd Gurley College Jerseys Fins ací la primera part de la crònica del #ferharca2 perquè no està ni molt menys acabada. Chaussures Nike Pas Cher Continua en cada poble, en cada llibreria als quals acudirem per a donar a conéixer el llibre. Asics Gel Nimbus 17 męskie Com diu la cançó: “Vingau, vingau!”.

.

IMG_2311

Signant llibres en finalitzar la presentació.