“El protagonisme és de la pagesia”: Entrevista a Lluís To

Quan resten només unes setmanes per a una nova edició de l’International Medieval Meeting of Lleida, vos oferim encara una entrevista, aquesta -ara sí- la darrera, de les que vam poder enregistrar durant la segona trobada d’aquest congrés, fa pràcticament dos anys. Fjallraven Kanken Sale Mini Nike Air Max 2016 Heren Maglie Portland Trail Blazers Fjallraven Kanken No.2 Com heu pogut comprovar pel nombre d’entrevistats, el desplegament que férem llavors va ser portentós. nike air max 1 homme Air Jordan 7 Fjallraven Kanken Infantil Nike Air Huarache Dames new balance 1400 heritage femme Enguany, en canvi, per raons diverses que no venen al cas, no podrem assistir-hi, tot i que ben bé que ens agradaria.

Anem a per feina, però. Adidas Pas Cher Nike Air Max 2017 Heren grijs New Balance 1300 mujer Nike Italia Scarpe Nike Store New Balance 247 mujer Malgrat els dos anys transcorreguts, l’entrevista a Lluís To Figueras, professor de la Universitat de Girona, conserva la seua frescor i continua sent plenament vàlida. Rod Carew Baseball Jersey nike tn pas cher Baskets Under Armour asics gel nimbus hombre nike air max 2016 goedkoop adidas superstar 360 dziecięce De la mà de To repassem la situació de la historiografia medieval, particularment la rural, i la catalana. Chaussure Asics Gel Noosa Tri 11 Kanken Mini Baratas Maglia Tracy McGrady fjällräven kånken pas cher goedkoop nike air max 2016 Segons el seu parer, més que la història rural, urbana o militar, el que s’imposa hui entre els investigadors és la història social aplicada a qualsevol àmbit d’estudi. Kopen nike air max schoenen chaussures gel lyte 5 asics onitsuka tiger uomo Rod Carew Baseball Jersey adidas superstar 360 dziecięce New Balance 993 damskie Amb tot, no s’està d’apuntar que el futur de la historiografia rural passa per atorgar un major protagonisme a la pagesia així com per continuar amb les recerques al voltant de les formes de poblament i l’organització del territori. adidas stan smith donna adidas neo 10k męskie Zapatillas Nike Air Max Baratas Pat Sullivan – Auburn Tigers Jerseys fjallraven kanken mini (enfants) 7 L Pel que respecta a la situació de la historiografia catalana, sens dubte disposar d’una riquesa documental com la que tenim és un avantatge que ens permet d’aprofundir i precisar molts fenòmens històrics. Goedkoop Air Max Nike Kopen nike air max schoenen Kanken Mini Baratas nike air max 1 ultra moire mujer Cal, però, anar alerta perquè justament aquesta plètora de documents sovint ens fa caure en un sempre perillós positivisme. Air Jordan Future chaussures nike air max pas cher Fjallraven Kanken Sale Kids nike tn 2017 homme goedkoop nike air max 2017 Si la precisió pot ser la nostra virtut, la reflexió és el nostre taló d’Aquil·les. New Balance 678 damskie Maglie Denver Nuggets Nike Air Huarache billig nike air norge Chaussures Nike Tot amb tot, tampoc el sistema convida a reposar els pensaments i la recerca, ans al contrari. Nike Air Max 2016 Heren zwart nike air max 2016 goedkoop sac fjallraven kanken pas cher nike air max 2017 heren grijs adidas gazelle uomo rosse De tot això, i de moltes altres coses, us reserva a l’entrevista.