Presentació de “Fer Harca” a Algemesí i bones festes!

Targetó d’invitació a la presentació de #ferharca a Algemesí

El passat divendres vam tindre oportunitat de presentar novament Fer Harca. nike air max 2016 goedkoop Històries medievals valencianes, en aquest cas en la llibreria Samaruc d’Algemesí. Potser el calendari no resultava el més adient per a fer una presentació, ja que era, en la pràctica, el darrer dia de classes en la universitat i el tir d’eixida de les compres nadalenques. Malgrat tot, ens vam trobar la llibreria de gom a gom. Matt Holliday Authentic Jersey Hi era, a més, la premsa local, de manera que l’inici de l’acte encara hagué d’esperar una mica mentre ateníem els requeriments dels periodistes. Fets els agraïments inicials, la llibretera Enri Polo donà pas a Vicent Baydal, que exposà la trajectòria i els objectius de l’editorial que ha publicat l’obra, Llibres de la Drassana. adidas superstar mujer Es tracta, com sabeu, d’un col·lectiu jove que només compta amb mig any de vida, però que ja ha tret a la llum un bon grapat de llibres de temàtica diversa: futbol, novel·la, sexe o cuina, entre d’altres. Kyrie 2 Scarpe A més a més, també explicà l’origen del Grup Harca i del nostre blog, així com el procés de selecció de textos per al llibre, com si d’un menú degustació es tractara.

Seguidament va prendre la paraula Josep Enric Estrela, investigador en la història de la literatura i tècnic de cultura de l’Ajuntament d’Algemesí. Fjallraven Kanken 20L I no hi hagué dubte que es tracta d’un expert en això de connectar amb el públic perquè des de les seues primeres paraules es posà els assistents en la butxaca. Com fan els bons presentadors, parlà de certs aspectes del llibre donant lleugeres pinzellades com si d’un quadre impressionista es tractara, de manera que aconseguí despertar l’interés dels potencials lectors sense desvetlar-los en absolut les resolucions finals. En acabat, continuà l’acte Frederic Aparisi que parlà del procés creatiu i de redacció dels posts, així com de manera més detallada d’alguns dels capítols del llibre que, per la seua temàtica, podien resultar més interessants per al públic, com, per exemple, el referit als despoblats medievals. Finalment es va obrir un torn de preguntes que va servir per a comprovar de primera mà quins aspectes del nostre passat preocupen més, o resulten més interessants, per al gran públic. Fou ací on intervingué també Ferran Esquilache a propòsit de les xarxes de poblament d’època andalusina.

Frederic Aparisi, Josep Enric Estrela, Vicent Baydal, Enri Polo i la primera filera d’assistents a l’acte
Acabada la presentació, tocà l’hora de la signatura continuada de llibres i la xarreta distesa amb la moltíssima gent que per unes coses o altres teníem punts de vista, opinions i comentaris a compartir. Tot açò fou encara més gustós amb la bona companyia dels gotets de mistela i els dolços que la llibretera va tindre la gentilesa de preparar per a tots. Asics Pas Cher Com fa poc a Gandia, va ser tot un plaer i això ens anima a anar pensant ja en noves presentacions o, fins i tot, en un possible segon llibre. Tant de bo. De vosaltres, que també feu Harca, depèn! Vos donem les gràcies per acompanyar-nos i també aprofitem la data per a desitjar-vos un bon Nadal i una bona eixida i entrada d’any. nike air maxschoenen Esperem que el 2014 vos haja sigut positiu i que el 2015 vos siga encara més propici. Nike Air Max 2016 Heren zwart Bones festes!    

Actualització 30-12-2014:

Després de la publicació d’aquest post la televisió municiapl d’Algemesí BercaTv ha fet al seu noticiari un reportatge sobre la presentació del nostre llibre, que us oferim a continuació.