Presentació de Fer Harca (2) a Almassora

El passat 17 de febrer de 2017 el Grup Harca va estar a Almassora, on gràcies a les gestions del seu Ajuntament vàrem presentar el nostre llibre “Fer Harca (2). Més històries medievals valencianes“, i Vicent Baydal va aprofitar per a presentar també el seu llibre particular “Els valencians des de quan són valencians?“, amb un gran èxit de públic.

Poques vegades, però, quan presentem els nostres llibres al llarg i ample del país, ve la televisió local a enregistrar-ho, com va ser el cas de TV Almassora. Gràcies a això, ara podem oferir-vos ací la doble presentació penjada a youtube perquè la fruïu. Gràcies als que vinguéreu, i gràcies als que no poguéreu assistir i ara sentiu la suficient curiositat com per a donar-li al play i escoltar-nos una hora parlant.