“No hi ha contacte entre la producció acadèmica i el públic”: Entrevista a Stefano Cingolani

Stefano Cingolani va ser el primer entrevistat d’aquest blog, fa ni més ni menys que sis anys. En aquells moments no teníem càmera i ens havíem d’acontentar amb transcriure i publicar les converses. Amb el temps us hem pogut oferir les gravacions i, per això, Adidas Baratas Nike Air Max 1 Heren ha estat un plaer tornar a entrevistar-lo i xarrar amb ell sobre l’evolució de la seua peculiar carrera investigadora. air max 1 pas cher Stephen Piscotty Jersey El doctor Cingolani és un dels pocs historiadors -filòleg de formació- del nostre entorn que, Nike Free Rn Flyknit Dames sense plaça acadèmica, Asics Gel Lyte 5 es guanya la vida exclusivament amb la investigació, Nick Marshall Jerseys adidas gazelle donna alternant treballs més tècnics i erudits amb d’altres destinats a la divulgació, Nike Air Max 2017 damskie però sempre amb un marcat nivell d’excel·lència. 
Així, nike air max 90 pas cher després d’haver estat un dels grans protagonistes historiogràfics del vuitè centenari del naixement de Jaume I el 2008, Air Jordan 7 Maglie Chicago Bulls posteriorment s’ha centrat en el regnat de Pere el Gran, Nike Air Max TN Homme de qui ha publicat una biografia, tn nike pas cher una nova edició de la crònica de Bernat Desclot i totes les cartes i pergamins conservats a l’Arxiu de la Corona d’Aragó. A més a més, Aaron Murray Jerseys ha participat en l’estudi de les tombes reials de Santes Creus començat el 2009, prepara la transcripció gradual dels registres de Cancelleria de Pere el Gran en col·laboració amb la Fundació Noguera i ha continuat publicant anals catalans dels segles XI i XII dins del projecte de Monuments d’Història de la Corona d’Aragó. D’aquests tres projectes ens va parlar en concret, anunciant que encara s’han de publicar els resultats definitius del primer en forma de llibre, que la posada en marxa del segon revolucionaria els coneixements sobre el regnat en qüestió i que el tercer està trobant serioses dificultats de finançament. 
Finalment, respecte del paper dels medievalistes en la societat actual, adidas alphabounce damskie ens parlà de la falta de connexió entre la producció acadèmica i el gran públic, dins del qual hi percep molta gent interessada en la història medieval, que es veu, tanmateix, Nike Air Max Sko mancada de circuits de coneixement accessibles. Nike Air Max 2016 Heren blauw nike air max chaussures Sens dubte, en la seua qualitat d’investigador acadèmic i creador, alhora, d’obres d’alta divulgació, Cingolani és una de les veus més autoritzades a l’hora de reclamar un canvi en el sistema de producció científica i de promoció investigadora, que, com tots sabem, adidas zx flux damskie niebieskie condueix de vegades a situacions de difícil explicació racional. Mentrimentres, com ell mateix,